Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di pane, a pezzi
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (3 cm)
- 180 g di filetti di sgombro sott'olio, ben sgocciolati
- 2 tuorli (circa 30 g)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 241 kJ / 58 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 4.4 g
- Fat
- 3.2 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 0.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Polpette di zucca
1h 30min
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Frittatine di piselli con Feta
20min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Nuggets di sogliola
40min
Galette integrale alle verdure
1h 30min
Polpettine di ceci e fagiolini
1h 20min
Mini burger di salmone
1h 30min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Burger di ceci al rosmarino
20min