Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di latte
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo penne integrali
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Carbohydrates
- 56.4 g
- Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto alla valdostana
35 min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Vichyssoise con pasta
35 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 min
Riso e porri
30 min
Risotto porri e finocchi
40 Min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 min