Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 110 g di Emmental, a pezzi (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 80 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 200 g di pasta secca tipo fusilli
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di maionese (vedere consigli)
- erba cipollina fresca tritata, a piacere
- Nutrition
- per 140 g
- Calories
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 5.1 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 0.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta al forno veloce
45 min
Pasta panna e salmone
30 min
Pop corn di patate
1h 30 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Pane maritato
30 min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne risottate con verdure
35min
Scaloppine di pollo al limone
40 min