Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Carbohydrates
- 62.4 g
- Fat
- 64.9 g
- Saturated Fat
- 25.9 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 1334.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Polpette alla rucola
40min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Pasta radicchio e pancetta
30 Min
Frullato viola
10 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Paella veloce
40min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Braciole pugliesi
1h