Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
250
g di fave fresche, sgranate
or 200 g di fave surgelate, decongelate - 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta integrale corta
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1799.5 kJ / 430 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Carbohydrates
- 57.7 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 3.7 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodium
- 341.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Risotto ai carciofi
30 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Pasta integrale menta e carciofi
40 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 Min