Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 8.6 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 684.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di pasta con tonno e mais
20 Min
Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa
No ratings
Risotto alla zucca
30 min
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Barrette di farina d'avena e mirtilli
1 Std.
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Japanese pancake
30 min
Rotolo di frittata
45 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Frittatina alle zucchine
30 min