Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 8.6 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 684.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Burger di ceci e verdure
40 Min
Crocchette di pesce
1 Std.
Tortini di patate e salmone
40 Min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
10 min
Il mio 1° pane
3h 15min
Mini burger di salmone
1 Std. 30 Min
Torta di tacchino
2 godz. 30 min
Burger di gamberi
30 Min
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Ghiaccioli al limone
8 Std. 10 Min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h