Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 8.6 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 684.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Crescia alla maceratese
3 Std.
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Frullato arancione
10min
Bougatsa
1 Std.
Entrecote con risotto ai funghi
40 Min
Club Sandwich pollo, cetrioli con pomodorini confit e salsa Tzatziki
4h 30 min
Panino con polpo
6 godz. 30 min
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 Min
Mini burger di salmone
1 Std. 30 Min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min