Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 30 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 720 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Brühwürfel (für 0,5 l) für Fleisch- oder Gemüsebrühe - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 100 g Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2830 kJ / 672 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto milanese
35min
Trenette mit Pesto
45min
Risotto for One
35min
Spanischer Risotto
40 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Rucola-Risotto
35min
Sauce all'amatriciana
20 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min