Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 4 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 60 g Olivenöl
- 400 g reife Tomaten, geviertelt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 70 g grüne Paprika, in Streifen
- 70 g rote Paprika, in Streifen
- 380 g Wasser
- 150 g kurze Makkaroni, z.B. Hörnchen
- 500 g gegarte Kichererbsen oder Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Nudel-Porree-Topf
25min
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 Min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Gemüse-Curry mit Couscous
30 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Arabischer Eintopf Koshari
35 Min