![Rouleaux de printemps aux légumes et curry Rouleaux de printemps aux légumes et curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/112400_912-0-3073-3073.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g de carotte, coupée en tronçons
- 150 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curry en poudre
- 200 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de petits pois frais
- 40 g de vermicelle de riz
- 10 galettes de riz
- 100 g de courgette, détaillée en longs bâtonnets
- 100 g de sauce pour nems
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 423 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 17.8 g
- Fat
- 2.4 g
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