Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di porri a pezzi (3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di caprino
- 300 g di ricotta
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di pasta sfoglia (vedi consiglio)
- 150 g di salmone affumicato a fette
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 11280 kJ / 2695 kcal
- Protein
- 115.8 g
- Carbohydrates
- 116.1 g
- Fat
- 199.8 g
- Fibre
- 7.4 g
In Collections
Alternative recipes
Torta salata tricolore
1h 20min
Quiche ai finocchi e porri
1óra 10p
Torta di asparagi
1óra 10p
Quiche broccoli e pesto
1óra 10p
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2óra
Quiche porri e prosciutto
1óra 45p
Quiche pere e gorgonzola
1óra
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3óra
Brisèe ratatouille
1h 30 min
Quiche salmone e rucola
1h 40 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min