Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de chanterelles
- 40 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 3 c. à soupe bombées de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 418 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce bordelaise
45 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Poivrons marinés
55min
Salade de fenouil au parmesan
10 Min
Pisco Sour
10 Min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 min
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Tartare de légumes
30 min
Poireau à la moutarde
35 min