Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optional)
- 60 g di cipolla bianca in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 320 g di spaghetti
- 16 scampi, puliti (vedere consigli)
-
50
g di Vermouth bianco
or 50 g di vino bianco secco - 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3624.3 kJ / 866.2 kcal
- Protein
- 109.8 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 2638.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Fregola con le arselle
45 Min
Frittelle di riso
1j
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Gamberoni in guazzetto
40 min
Pane vodese con croce
13h 30 min
Fish&Chips
2j
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45 Min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3sa
Ziti al forno ragù e speck
1j
Pasta alla carcerata
30 min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1j 30 menit