Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 275 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1090 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 44.8 g
- Fat
- 5.3 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 godz.
Pain aux graines
5h
Petits pains suédois
16 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain de mie
3h 20 min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pita
3 Std.