Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23.8 g
- Fat
- 3.1 g
Alternative recipes
Pain de mie
3u. 20min
Brioche parisienne
24h
Pain aux graines
5 Std.
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Gâche vendéenne
3u. 20min
Petits pains suédois
16h
Miniviennoiseries express
5h 20min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min