Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache Passion
- 120 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 80 g de jus de fruit de la Passion (5 fruits env.)
- 175 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de poudre d'amande
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire en poudre jaune
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 602.7 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 14.1 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons au citron
12 Std.
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Le macaron caramel
1hod. 50min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Macaron tiramisu
26 godz.
Macarons fraise-amaretto
24 Std.
Mini-saint-honoré
2h
Macarons à la griotte
48 godz.
Macarons à la mangue sans sucre
2 Std. 30 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Eclairs au gianduja et noisettes
4h 15min