Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache Passion
- 120 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 80 g de jus de fruit de la Passion (5 fruits env.)
- 175 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de poudre d'amande
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire en poudre jaune
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 602.7 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 14.1 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Le macaron caramel
1h 50 min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Macarons glacés mangue-orange
6h 5min
Macarons à la pomme verte
5 godz. 10 min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 godz. 10 min
Macarons à la mangue sans sucre
2 Std. 30 Min
Macarons au citron
12h
Macarons saveur mojito
26h 30min
Macarons fraise-amaretto
24 Std.
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Macarons à la griotte
48 Std.
Macarons au chocolat
24 Std.