Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Carbohydrates
- 80.9 g
- Fat
- 38.1 g
- Fibre
- 3.8 g
Alternative recipes
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min
La cacio e pepe
20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Pasta alla gricia
30min