![Dal à la courge Dal à la courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1dc89f2fb697d9cb84285540ccf18ff0/Derivates/223b23ed1a883731ad8d73badb9f4e0d7ca0601e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de courge butternut, pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 200 g de lentilles, sèches, noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
- 30 g de purée d'amande blanche (clair)
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
- 1 ½ c. à café de sel
- 750 g d'eau
-
4
brins de coriandre, fraîche, feuilles
arrachées et grossièrement hachées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 55.3 g
- Fat
- 10.7 g
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