Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolle, tagliate in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 500 g di zucca butternut, sbucciata, privata dei semi, a cubetti (1½ cm)
- 200 g di lenticchie secche (beluga, tempo di cottura 20 min.)
- 30 g di crema di mandorle, chiara
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiai di curry in polvere (dolce)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 750 g di acqua
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 55.3 g
- Fat
- 10.7 g
In Collections
Alternative recipes
Curry di verdure
1h
Hummus alla barbabietola
10 min
Polenta ai porri con topping di castagne
Nessuna valutazione
Curry di lenticchie
50min
Crema spalmabile di carote e ceci
15 Min
Guacamole
5 min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Zuppa di zucca
35min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Curry di zucca
30min