Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm)
- 500 g di latte
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 6 pomodori secchi a pezzi
- 1 pizzico di sale (optional)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 50 g di Grana Padano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 807 kJ / 193 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Torta alle bietole
3 godz.
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Torta salata lucana
1h 10 min
Plumcake salato di primavera
1h
Rustico con uova e stracchino
1h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Torta salata di pane
45min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Scarpaccia
1h
Torta salata di bietole
1h
Torta di riso salata
2 godz. 10 min