![Fusilli ai legumi e verdure di primavera Fusilli ai legumi e verdure di primavera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DDF800C-B89E-4036-9B17-63A6A8CD8819/Derivates/E06CE280-623A-42AF-89D6-72849AC2268C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaini di sale
-
250
g di fave fresche sgranate
or 250 g di fave surgelate -
200
g di piselli freschi
or 200 g di piselli surgelati - 250 g di asparagi freschi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pecorino a scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 68.2 g
- Fat
- 12.2 g
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