Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Carbohydrates
- 60.6 g
- Fat
- 26.5 g
- Fibre
- 4.9 g
In Collections
Alternative recipes
Trofie pesto e champignon
30 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Risotto alla castellana
35 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min