Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Carbohydrates
- 60.6 g
- Fat
- 26.5 g
- Fibre
- 4.9 g
In Collections
Alternative recipes
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Tagliatelle mele e speck
1h
Frico con speck
50min
Spaghettini ai peperoni
50min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40min
Garganelli chiodini e patate
50min
Pasta con pollo, funghi e fagiolini
45min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20 min
Penne risottate funghi e speck
40min