Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 700 g di catalogna, le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 spicchio di aglio intero
- 80 g di olive verdi denocciolate, tipo rosatelle
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli sgusciati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 19.9 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di agretti
40min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Cime di rapa stufate
55min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di verza
35min