Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco (½ cubetto)
- 100 g di vino bianco
- 180 g di acqua
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 25.4 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia pugliese
1h 10min
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Nodini alle olive
4h 30min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Taralli alla cipolla e uvetta
1 Std. 35 Min
Taralli al verde
1h 20min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Friselle
4h
Il pane di Altamura
4h
Taralli zenzero e curcuma
1h