Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco (½ cubetto)
- 100 g di vino bianco
- 180 g di acqua
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 25.4 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4h
Pizzi leccesi
6h
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Filone saporito
5h 20min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35 min.
Taralli alla pizzaiola
45 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Pucce
7ωρ.
Friselle
4h
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min