Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
TM6 TM5 TM31

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 ( 19 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 210 g full cream milk
  • 20 g fresh yeast (see Tips)
  • 2 tbsp raw sugar
  • 60 g unsalted butter melted
  • 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 3 egg yolks
  • 500 g plain flour plus extra to dust

Filling

  • 150 g prosciutto cut into thin slices
  • 200 g Swiss cheese cut into thin slices
  • 1 egg yolk lightly beaten, to glaze
  • 2 tbsp sesame seeds (optional)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
181 kcal / 761 kJ
Protides
7.447 g
Lipides
8.977 g
Glucides
17.494 g
Fibre
0.973 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives