Tomato and Vegetable Quiche
TM6 TM5 TM31

Tomato and Vegetable Quiche

4.2 (21 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 40 g unsalted butter, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing
    ou 40 g lard, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing
  • 150 g wholemeal flour
  • 2 Tbsp water, ice cold
  • 1 pinch fine sea salt

Filling

  • 1 garlic clove
  • 60 g onions, quartered
  • 50 g red peppers, cut in pieces
  • 25 g olive oil
  • 70 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
  • 50 g frozen green peas
  • 50 g leeks, sliced (1 cm)
  • 50 g grated mozzarella
  • 10 cherry tomatoes, halved
  • 120 g soy cream
  • 2 large eggs
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 pinches ground nutmeg, or to taste
  • ¼ tsp dried oregano
  • 8 - 10 fresh basil leaves, to taste, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1148 kJ / 274 kcal
Protides
8.2 g
Glucides
20.5 g
Lipides
17.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives