Apple, pear and bay leaf cake
TM6 TM5 TM31

Apple, pear and bay leaf cake

4.4 (25 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
  • 160 g buckwheat
  • 100 g raw almonds
  • 120 g Rapadura sugar
  • 1 dried bay leaf
  • 1 pear (approx. 100 g), peeled and cored
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 3 eggs
  • 2 tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)
  • brown sugar, for sprinkling
  • whipped cream, to serve (see Tips) (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1525.8 kJ / 363.3 kcal
Protides
6.6 g
Glucides
28.9 g
Lipides
24.6 g
Graisses saturées
12.1 g
Fibre
3 g
Sodium
108.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives