Appareils & accessoires
Creamy capsicum and zucchini soup
Prép. 30min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)300 g
-
zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)300 g
-
olive oil40 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
water500 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
129.9 mg
Protides
3 g
Calories
740.8 kJ /
176.3 kcal
Lipides
15 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
6.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Tuscan bean soup
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Minestrone
40 Min
Zucchini soup
25 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min