Lentil Soup with Bulgur Dumplings
TM6 TM5

Lentil Soup with Bulgur Dumplings

4.7 ( 28 évaluations )

Ingrédients

  • 130 g dried green lentils
  • water for soaking
  • 400 g pumpkin flesh diced
    ou 400 g butternut squash diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • olive oil for drizzling

Dumplings

  • 100 g onions quartered
  • 5 g fresh mint leaves only
  • 5 g fresh coriander leaves only
  • 5 g fresh parsley leaves only
  • 30 g salted butter soft
    ou 30 g margarine
  • 80 g bulgur wheat
  • 75 g plain flour
  • ½ tsp fine sea salt

Soup

  • 1 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 30 g olive oil
  • 1200 g water
  • 150 g fresh spinach leaves
  • ½ lemon finely grated zest and juice
  • 50 g pine nuts

Infos nut.
par 1 portion
Calories
265 kcal / 1109 kJ
Protides
9 g
Lipides
14 g
Glucides
25 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives