Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce

Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce

3.6 8 évaluations
Prép. 20min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • red peppers cut in pieces
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    100 g
  • saffron threads
    1 pinch
  • tinned anchovy fillets
    2
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • large raw prawns, peeled
    24
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • sugar
    1 pinch
Serving
  • cucumbers deseeded and cubed
    2
  • fresh chives finely sliced
    4 Tbsp
  • lemon cut into 6 wedges
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 5 g
Calories 435 kJ / 104 kcal
Lipides 4 g
Fibre 3 g
Glucides 11 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...