Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
TM6 TM5

Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée

4.3 ( 15 évaluations )

Ingrédients

Stroganoff

  • 150 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 250 g carrots sliced (2 mm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground white pepper
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g fresh mushrooms quartered
  • 500 g hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)
  • 200 g soya cream

Parnsip and Leek Purée

  • 250 g leeks thinly sliced
  • 25 g butter
    ou 25 g margarine
  • 450 g rice milk
  • 1000 g parsnips cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • fresh parsley leaves chopped, for garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
251 kcal / 1050 kJ
Protides
6 g
Lipides
16 g
Glucides
22 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives