Kompatible Versionen
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 10 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Vegetable Stroganoff
30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Green Bean Casserole
1h 30min
Portuguese Leeks
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Indian vegetable curry
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Colcannon
35 min