Hunters' stew
TM6 TM5 TM31

Hunters' stew

4.2 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into quarters
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
  • 20 g oil
  • 350 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 140 g tomato paste
  • 35 g pitted prunes, cut into halves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • salt, to taste
  • 4 dried bay leaves
  • ½ tsp paprika
  • 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
  • 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
  • 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
  • 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 400 g sauerkraut (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1689 kJ / 402.2 kcal
Protides
38.2 g
Glucides
14 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
6.2 g
Fibre
8.5 g
Sodium
1942.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives