Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 39.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 5.2 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 561.7 mg
Recettes alternatives
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Penne and vegetables
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min