Appareils & accessoires
Mustard Dill Sauce
Prép. 10min
Total 2h 15min
350 g
Ingrédients
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 10 g
Sodium
41.5 mg
Protides
0.1 g
Calories
238.9 kJ /
57.1 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
1.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Crème Pâtissière
15min
Mulled Wine
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fresh Pasta Dough
1h
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Tomato Sauce
40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min