Appareils & accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Prép. 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optionnel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1047 kJ /
250 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Groene pepersaus
20 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Alpengratin
50 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min