Tex-Mex Jacket Potatoes
TM6 TM5

Tex-Mex Jacket Potatoes

4.5 ( 41 évaluations )

Ingrédients

Potatoes

  • 2 baking potatoes large

Cashew Cream

  • 200 g cashew nuts soaked overnight, then drained
  • 125 g water
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper

Guacamole

  • 5 sprigs fresh coriander leaves only
  • 100 g onions quartered
  • 2 fresh jalapeño chillies halved, deseeded
  • 2 ripe avocados quartered (approx. 250 g)
  • 15 g freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt

Bean Chilli

  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil plus extra for drizzling
  • 150 g tinned chopped tomatoes
  • 20 g tomato purée
  • 240 g tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 2 tsp smoked paprika
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
712 kcal / 2965 kJ
Protides
20 g
Lipides
45 g
Glucides
49 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives