
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Asian Slaw
- 1 piece ginger (approx. the size of a garlic clove)
-
½
oz cilantro leaves and tender stems
ou ½ oz parsley leaves and tender stems - 10 ½ oz cabbage cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 1 green apple stem removed, quartered (approx. 5.5 oz)
- 2 oz red onion
- 2 oz rice wine vinegar
- ½ oz soy sauce
- ½ oz honey
- 1 tsp mirin
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice (approx. ¼ orange)
- 1 oz olive oil
- 2 oz roasted cashews salted
- ½ tsp celery salt
- ½ tsp salt to taste
- ½ tsp fresh ground pepper to taste
Steamed Green Tea Salmon
- 24 oz fresh salmon (approx. 4-6 pieces)
- 1 tsp rice wine vinegar
- 1 tsp mirin
- 2 heaping tbsp ground coriander
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper
- ½ tsp sugar
- ½ oz lemon peel thin peel only, no pith
- 1 oz fresh ginger
- ½ oz fresh lemongrass
-
1
oz green tea powder (approx. 2 tbsp)
ou 1 oz green tea leaves (approx. 2 tbsp) - 25 oz water
- 1 lemon cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 2621.1 kcal / 10966.7 kJ
- Protides
- 187.1 g
- Lipides
- 152.6 g
- Glucides
- 139.4 g
- Fibre
- 31.7 g
- Graisses saturées
- 25.7 g
- Sodium
- 9245 mg