Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

4.8 ( 40 évaluations )

Ingrédients

Walnut Arugula Pesto

  • 3 oz walnuts
  • 5 oz vegan Parmesan cheese cut into pieces
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 3 oz baby arugula
  • 3 oz fresh baby spinach
  • 1 oz lemon juice
  • ¼ tsp salt to taste

Roasted Vegetables

  • 4 ½ oz red beets peeled and cut into wedges
  • 6 oz red onions cut into wedges
  • 10 oz butternut squash peeled, cubed (2 in.)
  • 10 oz kabocha squash cubed (2 in.)
  • 12 oz sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz extra virgin olive oil divided
  • 15 oz cabbage sliced (1 in.)
  • fresh parsley leaves to garnish
  • fresh thyme to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
413 kcal / 1728 kJ
Protides
9.1 g
Lipides
31.4 g
Glucides
29 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
3.4 g
Sodium
216.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives