Smoked Mackerel Pâté
TM6 TM5

Smoked Mackerel Pâté

4.8 ( 20 évaluations )

Ingrédients

Paté

  • 5 - 10 g fresh horseradish peeled
  • 125 g cream cheese
  • 100 g crème fraîche
  • 360 g smoked mackerel fillets skinned and checked for bones
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to taste

Topping

  • 150 g unsalted butter diced
  • 15 g horseradish relish hot
  • 2 Tbsp fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
734 kcal / 3032 kJ
Protides
22 g
Lipides
71 g
Glucides
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives