Versions compatibles
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
ou 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 119 kJ / 28 kcal
- Protides
- 1 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 2 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Tiramisu
5h 20min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Cod with Citrus Butter
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min