Versions compatibles
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2340 kJ / 552 kcal
- Protides
- 38.2 g
- Glucides
- 88.5 g
- Lipides
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Prawn Curry
30min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Thai Burger
35min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Quick Lamb Dhansak
45min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1小时 40 分钟
Beef Rendang
2u. 30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Keralan Fish Curry
30min
Thai Fishcakes
1h 10min