Versions compatibles
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g pearl barley
- 100 g dried green lentils
- 1500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g quinoa
- 100 g pearl couscous
- 3 tbsp slivered almonds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 lemon, juice only (approx. 1 lemon)
- 70 g olive oil
- 2 tsp honey
- 2 - 3 tsp Dijon mustard, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 80 g currants
- ¼ red cabbage, finely shredded
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 - 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tbsp pickled capers, drained and rinsed (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1796.1 kJ / 427.7 kcal
- Protides
- 12.8 g
- Glucides
- 52.5 g
- Lipides
- 16.7 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 8.8 g
- Sodium
- 217.6 mg
Recettes alternatives
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Quinoa tabouli
12h 40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Cypriot grain salad
45min
Sweetcorn and black rice salad
1h