Silverbeet dahl
TM6

Silverbeet dahl

4.4 ( 44 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g dried yellow split peas
  • boiling water for soaking
  • 3 garlic cloves
  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 1 fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves
  • 45 g ghee
  • 200 g brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)
  • 10 fresh curry leaves
  • 2 cardamom pods crushed
  • 110 g tandoori paste (see Tips)
  • ½ tbsp garam masala (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 2 tsp curry powder
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 1 bunch fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded
  • salt to taste
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
  • cooked rice (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
571.4 kcal / 2399.8 kJ
Protides
24.4 g
Lipides
15.8 g
Glucides
73.2 g
Fibre
17.1 g
Graisses saturées
8.1 g
Sodium
1455.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives