Versions compatibles
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 65 g pearl barley
- boiling water, to soak
Sunflower seed pesto
- 100 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 bunch mixed fresh herbs, leaves only
- 20 g sunflower seeds
- 2 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
Bread rolls
- 150 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- extra virgin olive oil, to grease
- 250 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- 10 g sunflower seeds, plus extra to sprinkle
Vegetable soup
- 3 garlic cloves
- ½ bunch fresh parsley, leaves only
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 120 g red onion, quartered
- 120 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g broccoli, broken into florets
- 2 - 3 tbsp Vegetable stock paste, (see Tips)
- 1300 g water
- ground white pepper, to taste
- 200 g white cabbage, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2626.8 kJ / 627.8 kcal
- Protides
- 23.5 g
- Glucides
- 74.6 g
- Lipides
- 27.3 g
- Graisses saturées
- 7.1 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodium
- 1015.7 mg
Recettes alternatives
Chilli with corn bread
50min
The best ricotta gnocchi
3h 45 min
Chinese-style chicken
25 min
Herby potato salad with crisp topping
50min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min