Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets, cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill, fronds only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil, to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter, cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon, juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2596 kJ / 620.5 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 42.7 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 20.4 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 353.5 mg
Recettes alternatives
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Garlic and sage mash
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Easy lamb hotpot
2h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Traditional sausage rolls
50 min