Versions compatibles
Crab and ginger tart with chilli dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli dressing
- 1 fresh long red chilli, cut into thirds and deseeded if preferred
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 20 g lime juice
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 90 g avocado oil
- 1 tbsp raw sugar
Crab and ginger tart
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g unsalted butter
- 3 tbsp water
- ¾ tsp salt
- 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks
- 2 tbsp olive oil
- 280 g crab meat
- 300 g sour cream
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp ground black pepper
- rocket leaves, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2393.8 kJ / 570 kcal
- Protides
- 12.7 g
- Glucides
- 28.2 g
- Lipides
- 45.4 g
- Graisses saturées
- 19.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 628.3 mg
Recettes alternatives
Pecan pie cheesecake cups
35min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Prawn and saffron risotto
30min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken Waldorf salad
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Pear and burghul salad
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min