Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
TM6 TM5 TM31

Kangaroo harissa polpette with lentils and kale

4.5 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 500 g kangaroo mince
  • 1 tsp salt
  • 1 egg
  • 3 tbsp harissa (see Tips)
  • 130 g brown onion, cut into quarters
  • 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 100 g dried green lentils
  • 300 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1663 kJ / 396 kcal
Protides
40.8 g
Glucides
23.8 g
Lipides
13 g
Graisses saturées
4.1 g
Fibre
9.5 g
Sodium
1207.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives