Versions compatibles
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
ou 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protides
- 58 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 21 g
- Fibre
- 3 g
Recettes alternatives
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Piña colada sorbet
30min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Tropical Cashew Rice
1h 45min