Irish Seafood Chowder
TM6 TM5

Irish Seafood Chowder

4.9 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 35 oz mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
  • 4 ½ oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
  • 18 oz seafood stock
  • 20 oz russet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 8 oz heavy whipping cream
  • 6 oz cod fillet, diced (1 in.)
  • 6 oz salmon, diced (1 in.)
  • 6 sprigs fresh thyme, divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)
  • fresh baguette, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1682 kJ / 402 kcal
Protides
31 g
Glucides
25 g
Lipides
19 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives