Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g dried instant noodles (see Tip)
- boiling water, for soaking
- 2 tsp shiro (white) miso paste
- 50 g sake
- 50 g mirin
- 40 g brown sugar
- 20 g peanut oil
- 1 garlic clove, cut into thin slices
- 4 boneless, skinless salmon fillets (approx. 800 g total)
- 800 g hot water
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g bok choy, trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated
- 2 spring onions/shallots, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3065.4 kJ / 729.9 kcal
- Protides
- 50.9 g
- Glucides
- 39.5 g
- Lipides
- 40.6 g
- Graisses saturées
- 11.2 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1492.7 mg
Recettes alternatives
Salmon niçoise salad
35min
Mango salmon bowl
40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Miso fish with Asian greens
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Tuna poke bowl
1h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
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John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
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Sticky Sriracha tofu bowl
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Miso chicken and rice
1h 30min